« GoGirl var kjempeenkel å bruke. Jeg fikk det til på første forsøk, uten søl eller noen problemer. Det at jeg enkelt kan rengjøre den og bruke den flere ganger er helt perfekt.»

Hvordan bruke GoGirl?

GoGirl er enkel å bruke, men det er selvfølgelig uvant for de fleste jenter å stå og tisse. Her kommer derfor noen tips som skal gjøre det enkelt å bruke GoGirl på riktig måte. Vi anbefaler alltid å prøve GoGirl hjemme først (i dusjen, for eksempel), slik at man får teknikken på plass. Med litt øvelse kan du dra ned glidelåsen og tisse uten å dra ned buksene!

 

Hvordan holde GoGirl

How to hold: Correct
Riktig

Den beste måten å holde GoGirl på, er ved å plassere tommelen og langfingeren foran og bak på de små avlange merkene på GoGirl. Tuten skal peke fremover. Fordi GoGirl er laget av medisinsk silikon, er den fleksibel og tilpasser seg enhver kroppsform. Det er svært viktig å lage en forsegling (spesielt bakerst) uten at man skal trykke for hardt. Vi anbefaler ikke å holde GoGirl på sidene.

 

Som nevnt, kan man bryte forseglingen mot kroppen hvis man presser for hardt, noe som kan gjøre at det blir søl.

 

How to hold: Incorrect
Galt

Prøv GoGirl hjemme noen ganger slik at du er sikker på teknikken! Da vil det være enklere for deg når du har behov for å bruke den utenfor hjemmets fire vegger. Ikke gi opp selv om du skulle søle noen dråper den første eller andre gangen! Med litt øvelse vil GoGirl fungere perfekt hver gang du bruker den.

Gjenbruk og miljø

Fordi GoGirl kan brukes et utall ganger og er så slitesterk, er den snill mot miljøet. Både vi og de aller fleste av GoGirls spreke og sporty kunder er svært begeistret over dette! Det medisinske silikonet er så slitesterkt at det kan tåle kokende vann og fremdeles holde seg smidig. Det er lett å bruke GoGirl flere ganger! Vask den med såpe og vann, og la den tørke. Silikonet tørker fort og du kan riste den lett for at den skal tørke raskere.
.

  • Vask og tørk GoGirl.
  • Ta ut den medfølgende posen og brett den i to på langs med en tørkeserviett (f.eks. en Kleenex) inni.
  • Brett GoGirl sammen og rull den inni posen slik man ruller et liggeunderlag.
  • Dytt den innpakkede GoGirl tilbake i oppbevaringsboksen, så er den klar til neste gangs bruk!

Brett den medfølgende posen i to med en serviett inni,  plasser den sammenbrettede GoGirl oppå posen, rull den sammen og putt den tilbake i boksen slik at den kan brukes igjen. (Det er best å brette posen i to på langs).


Hvis du lurer på noe, er det flott om du tar kontakt med oss! Vi hjelper deg gjerne, og vil også gjerne høre deres GoGirl-historier!