PRESSEMELDING       

Oslo, onsdag 13. juli

GOGIRL” - NYTT PRODUKT SOM GJØR AT JENTER KAN TISSE STÅENDE!

Jenter har til alle tider ergret seg over å måtte dra ned buksa og blotte baken når man skal på do i ulike sammenhenger. I tillegg er det ofte et problem med ikke-eksisterende toalettfasiliteter eller uhygieniske toaletter. Alt dette er velkjente problemer for aktive jenter i alle aldre som reiser, camper og holder på med aktiviteter utendørs. Løsningen på disse toalettproblemene er GoGirl, et nytt produkt som lar jenter tisse stående. Enkelt forklart fungerer GoGirl som en trakt man holder inntil kroppen - dette gjør at man kan stå og tisse som en gutt.

GoGirl er laget av antibakteriell medisinsk silikon som gjør at den kan brettes sammen for å ta minimalt med plass. Den lille forpakningen får enkelt plass i vesken eller lommen, og inneholder i tillegg til GoGirl en tørkeserviett og en liten pose for oppbevaring etter bruk. Etter bruk kan GoGirl enkelt rengjøres i vann og såpe, brettes sammen i posen, puttes tilbake i forpakningen og brukes flere ganger.

GoGirl er den perfekte løsningen for enhver toalettkrise som jenter kan støte på,” sier Kristine Urke, markedsansvarlig for GoGirl i Norge. For jenter som er på telttur, går på ski eller camper, betyr det en slutt på tilsølte sko og klær. Reisende slipper å bekymre seg for hva slags toalett som møter dem – eller om de vil finne et toalett i det hele tatt. I hverdagen lar GoGirl deg slippe overfylte festivaldoer og bakteriebomber på bensinstasjoner, rasteplasser eller kjøpesentere. Jenter på ekspedisjon slipper å gå ut av teltet om natten eller ta av seg dundressen i -40 når behovet melder seg. GoGirl er en god følgesvenn for de som ferdes i båter og kajakker, og har også blitt populær blant kvinnelige soldater.

GoGirl kommer i to farger (khaki eller lavendel), koster kr. 149,- eller kr. 399,- for en 3-pakning, og fås kjøpt hos www.jentesport.no eller andre forhandlere (se www.go-girl.no).

 

For mer informasjon, intervju, bilder osv. kontakt:

Kristine Urke
Markedsansvarlig Go-Girl
E-post: kristine@go-girl.no
Mobil: 95 77 37 19

 

For flere bilder, se http://www.go-girl.no/press.html